Pohjolan kuumin messutapahtuma

Nolia Springtime -messut järjestetään yhteistyössä Toranda Worldin kanssa Tornion Hellälässä. Paikka on monella tavoin ainutlaatuinen. Haaparanta ja Tornio sijaitsevat kumpikin omalla puolellaan “maailman rauhallisinta rajaa”, jonka ylittää vuosittain noin 14 miljoonaa ihmistä. 300 km:n säteellä alueelta asuu noin 1,2 miljoonaa ihmistä.

Uudet kansainväliset messut järjestetään yhteistyössä Toranda Worldin kanssa, jonka omistaa Erkki Hanhirova. Hänen mukaansa monet tekijät vaikuttavat paikan ainutlaatuisuuteen.

– Toranda World on jatkuvasti kehittyvä tapahtumakeskus, jossa on ensiluokkaisia tiloja niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Täällä on laaja ulkoalue, upeita terasseja, ensiluokkaisia suurtelttoja ja paljon paikoitustilaa, sanoo Erkki Hanhirova.

Hän kertoo, että heillä on myös areena sekä rantaravintola Toranda Magasin, jonka terasseilta ja parvekkeilta on näkymä Perämerelle.

– Idyllinen, 40-paikkainen vierassatama Toranda Marina tarjoaa kansainvälisen tason palvelua. Venesatama tuo mukanaan mahdollisuuksia, joita harvalla muulla paikalla on, sanoo Erkki Hanhirova.

Myös Nolia AB:n messujohtaja Bo Sandströmin mielestä paikka on ainutlaatuinen.

– Täällä on mahdollisuus luoda kansainväliset messut, joiden kaltaisia Pohjolassa ei ole ennen nähty, hän sanoo.